Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Vacature titel Zelfstandig werkend kok
Stad Hoofddorp
Bekeken 1120 Aantal keer bekeken

Zelfstandig werkend kok

Solliciteer
1120 x bekeken Hoofddorp

Wat ga je doen

Bij onze opdrachtgever bereid je zowel de oude vertrouwde als luxe gerechten. Wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. Hier werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team!

Wat mag je verwachten

Een leuke en afwisselende baan in een informele werkomgeving met een gezellige en enthousiaste groep van 25 collega koks. Je kan parttime of fulltime werken met flexibele werktijden. Tot wel drie keer per week kan je onder begeleiding van een trainer deelnemen aan 1 uur durende groepstrainingen en kan je ook nog met een flinke korting overnachten in één van de hotels. Je salaris is op basis van de Horeca CAO maar wanneer jij laat zien met passie je vak uit te oefenen, is er veel mogelijk. Je ontvangt korting op je zorgverzekering. De personeelsuitjes en het jaarlijkse feest mag je niet missen!

Wat verwachten wij van jou

Je bent een enthousiaste teamplayer met een afgeronde koksopleiding niveau 3. Tijdens piekmomenten weet jij de rust te bewaren en je hebt oog voor detail. Je denkt mee over nieuwe gerechten, bereid je elke dag goed voor en komt met plezier naar je werk.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of solliciteer. 

Stad Hoofddorp

solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Upload hier je cv (limiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie