Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Vacature titel Medewerker brasserie
Stad Hoofddorp
Bekeken 1129 Aantal keer bekeken

Medewerker brasserie

Solliciteer
1129 x bekeken Hoofddorp

Wat ga je doen

Je ontvangt de gasten op een correcte en vriendelijke wijze, beantwoord hun vragen, neemt bestellingen op en geeft uitleg over de menu- en wijnkaart. Samen met je enthousiaste collega’s bereid je jouw dienst voor met het klaarzetten van dranken en mise en place. Je maakt rekeningen en regelt de betaling met de gasten. Afruimen van gebruikt glas- en serviesgoed en gereedmaken van de tafel voor de volgende gasten.

Wat mag je verwachten

Een leuke en afwisselende baan in een informele werkomgeving met gezellige en enthousiaste collega’s. Je kan parttime of fulltime werken met flexibele werktijden. Tot wel drie keer per week kan je onder begeleiding van een trainer deelnemen aan 1 uur durende groepstrainingen en kan je ook nog met een flinke korting overnachten in één van de hotels. Je salaris is op basis van de Horeca CAO. Je ontvangt korting op je zorgverzekering. De personeelsuitjes en het jaarlijkse feest mag je niet missen!

Wat verwachten wij van jou

Je bent een enthousiaste teamplayer met horecaervaring en stressbestendig. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en weet je verstaanbaar te maken in het Duits. Je bent bereid om in de avonduren en weekenden te werken en bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of solliciteer. 

Stad Hoofddorp

solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Upload hier je cv (limiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie