Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Vacature titel Assistent Accountant
Bekeken 1132 Aantal keer bekeken

Assistent Accountant

Solliciteer
1132 x bekeken

Wat ga je doen

Assistent Accountant in de samenstelpraktijk word je aangestuurd door een Relatiebeheerder bij het samenstellen van jaarrekeningen en zorg je samen met het team waarvan je onderdeel uitmaakt voor de opdrachtenportefeuille. Je hebt affiniteit met IT, zodat je op basis van aangeleverde data van de cliënt analyses kunt uitvoeren. Deze analyses kunnen ingezet worden voor de samenstelwerkzaamheden van de jaarrekening of ten behoeve van een proactief bedrijfseconomisch advies. Je maakt in opdracht van de Relatiebeheerder jaarrekeningen en voert andere aanverwante zaken uit die behoren bij de samenstelpraktijk zoals het voorbereiden van BTW, VPB etc. Daarnaast heb je voldoende vaktechnische kennis en volg je de AA-opleiding of heb je deze afgerond. Je bent een volwaardig lid van het team.
 

Wat mag je verwachten

Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden en vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Je hebt flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.
 

Wat verwachten wij van jou

Je hebt al enige jaar ervaring binnen een samenstelpraktijk. Je volgt de opleiding die leidt tot de AA-titel of hebt deze afgerond. Je bent een klantgerichte teamspeler die zich verdiept in de vaktechnische kennis die wordt gevraagd. Verder beschik je over organisatorische kwaliteiten, zodat de opdrachten correct en tijdig worden afgerond.
 

Meer informatie

Ben je geïntresseerd? Neem dan contact met ons op of solliciteer.

solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Upload hier je cv (limiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie