scott-graham-OQMZwNd3ThU-unsplash.jpg
scott-graham-OQMZwNd3ThU-unsplash.jpg
scott-graham-OQMZwNd3ThU-unsplash.jpg

Wat kan CPA Flex voor jou betekenen?

CPA Flex is een uitzend- en payrollbureau waarbij de lijnen kort zijn, waardoor er snel geschakeld kan worden. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers. CPA Flex verplaatst zich in jouw situatie en vraagt echt door, om zo tot de beste oplossing te komen. In de communicatie is CPA Flex duidelijk en met vragen kan je altijd bij ons terecht. Het inschakelen van CPA Flex heeft voor zowel werknemers als werkgevers voordelen. Benieuwd wat CPA Flex voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

Het voordeel voor werkgevers

Personeelszaken kan een doorn in het oog zijn voor jou als werkgever en juist hier kan CPA Flex een hoop zorgen uit handen nemen. Voor werkgevers biedt CPA Flex verschillende diensten aan:

1. Uitzenden

Als bedrijf moet je flexibel zijn en pieken en dalen kunnen opvangen. Dit vraagt om de juiste samenstelling van je personeelsbestand en dit kan soms een heidens karwei zijn om in te vullen. Heb je plots een zieke werknemer of moet er een tijdelijk projectteam samengesteld worden? CPA Flex kan je hierbij helpen door tijdelijke krachten te vinden die je op uitzendbasis kunt inhuren!

2. Werving & selectie

Zoek je een vaste medewerker, maar lukt het steeds niet om de juiste te vinden? Deze tijdrovende klus kan CPA Flex voor jou uit handen nemen! Met meer dan 25 jaar ervaring in werving & selectie vinden wij jouw perfecte kandidaat. Alle kandidaten worden met zorg geselecteerd, een assessment en coaching hoort standaard bij onze selectieprocedure! Door dit tijdrovende proces uit handen te geven, kun jij je focussen op de dagelijkse werkzaamheden binnen je eigen organisatie!

3. UitzendenXL

Met UitzendenXL combineert CPA Flex uitzenden en werving & selectie tot één nieuwe dienst. Heb je een vacature? Dan zetten wij deze via onze gebruikelijke source- en searchtechnieken online en stellen wij de meest geschikte kandidaten aan je voor. Denk je in de tussentijd zelf een geschikte kandidaat te hebben? Dan nemen wij deze kandidaat ook mee in het werving & selectieproces.

4. Payroll

Voor het uitbesteden van werkgeversrisico’s, loonadministratie en het verkleinen van je financiële risico’s biedt CPA Flex payrolling aan. De medewerkers zijn juridisch in dienst bij CPA Flex, maar ze werken bij jou. Wij nemen de HR-diensten over en alles rondom (ziekte)verzuim. Voor deze diensten sturen we jou een factuur. Simpel toch?

Bij CPA Flex sta jij als opdrachtgever centraal en maken we een passende service waarbij een combinatie van bovenstaande diensten ook mogelijk is. Kijk je er al naar uit om de personeelszaken uit handen te geven? Neem dan nu contact met CPA Flex op!

Het voordeel voor werknemers

Werk kan je energie en voldoening geven, maar dan moet je wel op de juiste plek zitten. CPA Flex kan jou helpen deze plek te vinden! Geef aan waar jij blij van wordt, wat jou inspireert en wat jou aanspoort elke ochtend uit bed te komen. Wij gaan aan de slag en zoeken de perfecte plek voor jou!

In de praktijk veranderd er niets voor jou als werknemer als je via CPA Flex werkt. Je salaris komt altijd tot stand in overleg met de organisatie waar je werkt. Dit loon is gebaseerd op het uurloon in de organisatie waar je werkt en is afhankelijk van:

  • Het soort werk;
  • Je leeftijd;
  • Je werkervaring.

Juridisch gezien wordt CPA Flex je werkgever, dit houdt in dat wij jouw salaris uitbetalen, maar ook jouw vakantiegeld, vakantiedagen en jouw pensioenafdracht regelen. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan op jouw perfecte plek? Neem dan contact op met CPA Flex en we helpen jouw graag verder!