Over CPA FLEX

Korte lijnen, heldere taal, goed geregeld: CPA Flex werkt

CPA Flex is een organisatie met korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Ook hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers. We verplaatsen ons in jouw situatie en vragen écht door, om tot de beste oplossing te komen.
Daarbij zijn we eerlijk in ons advies en praten duidelijke taal. Je hebt er niets aan als je met vragen blijft zitten. Die mag je dan ook altijd stellen, we staan voor je klaar.

Basis van alles wat we doen is kwaliteit. De administratie wordt vlekkeloos bijgehouden, onze adviezen zijn doordacht en goed onderbouwd en onze service is persoonlijk en betrokken. 
Bij CPA Flex krijg je waar je op rekent: maximale flexibiliteit in jouw bedrijf en meer ruimte om te ondernemen. En bovendien: gemoedsrust omdat er goed voor jouw mensen wordt gezorgd.

Om de kwaliteit te waarborgen beschikt CPA Flex over de NEN 4400-1 certificering en is CPA Flex opgenomen in het Register Normering Arbeid (SNA). Wij hanteren de cao voor uitzendkrachten van de NBBU.

 Jacqueline Wakker-Eveleens

De drijvende kracht achter CPA Flex. Geboren en getogen in Aalsmeer. Sinds 1991 werkzaam in de uitzendbranche. Heeft een enorm netwerk opgebouwd aan bedrijven en professionals. Weet echt álles over personeelszaken. En als ze het niet weet, weet ze waar je het moet zoeken (én vinden). Is een doorzetter, wil het naadje van de kous weten en rust niet tot een opdracht 100% af is en de klant tevreden.