OVER CPA

CPA Flex is jouw partner waar het gaat om werk. Of je nou werkgever of werknemer bent, wij leven ons in jouw situatie in en komen met oplossingen. Als werkgever kun je alle hr-zaken uit handen geven, of een deel ervan. Dat bepaal je zelf. CPA staat voor Customized Payroll Aalsmeer. Payrolling op maat. Zorgeloos geregeld.

Voor alle diensten die we bieden geldt: de lijnen zijn kort en het contact is uitgesproken persoonlijk. Wij staan voor betrokkenheid, een eerlijk advies en duidelijke taal. Naast een berg ervaring, beschikken we over een groot netwerk van bedrijven en professionals. 

DRIE REDENEN OM VOOR CPA FLEX TE KIEZEN

Toegegeven, er zijn meer organisaties als de onze. Dus wie kies je?
Wie geef je het vertrouwen? We geven je een paar hints. Food for thought!

1

EERLIJK &
TRANSPARANT

CPA Flex is een bedrijf met korte lijnen. Bij ons weet je waar je aan toe bent. We werken transparant en geven een eerlijk en doordacht advies. Heldere taal en duidelijke cijfers, daar houden wij van.

2

PERSOONLIJK
VERBONDEN

Persoonlijk en direct contact staan bij ons voorop. We verdiepen ons in jou om te weten hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. Vragen stellen mag – nee, moet! We staan voor je klaar en zijn altijd bereikbaar.

3

SLIM OPGELOST
& INNOVATIEF

Eén partner voor al je personeelszaken, met de expertise en een jarenlange ervaring. Dat geeft rust.  CPA Flex werkt met slimme software en beschikt over een groot netwerk van bedrijven en professionals.