ONZE DIENSTEN

Ondernemen betekent je eigen koers varen, je eigen keuzes maken. Maar je kunt niet overal goed in zijn. In personeelszaken en salarisadministratie bijvoorbeeld. En laat dat nou onze specialisatie zijn! Als je de personele zaken aan ons overlaat, kun jij focussen op je business. Dan haal je het beste uit jezelf, je werknemers en je bedrijf. Bepaal zelf, of in samenspraak met ons, van welke diensten je gebruik wilt maken. Alles onder één dak,
wel zo handig.

Payrolling
Uitzenden
Werving & Selectie
Salarisadministratie vaste medewerkers
HR advies voor MKB
Coaching

WAT IS PAYROLLING?

De letterlijke vertaling van payroll is ‘loonlijst’. Payrolling betekent dat een ondernemer zijn personeels- en salarisadministratie onderbrengt bij een payrollbedrijf. Als jouw werknemer bij ons op de payroll, oftewel de loonlijst staat, dan zijn wij de juridische werkgever.

Anders gezegd: de arbeidsrechtelijke verantwoordelijkheid ligt bij ons. Wij zorgen voor het opstellen van het arbeidscontract, de verzekeringen, de salarisadministratie, de salarisuitbetaling, de afdrachten van de werkgeverslasten en doorbetaling van het loon als de werknemer ziek wordt. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid nemen wij alle begeleiding en verplichte processen van re-integratie voor onze rekening.


LEES VERDER OVER PAYROLLING

UITZENDEN

Uitzenden om piekperiodes op te vangen
en bij ziekte van personeel

Ondernemen vraagt om flexibiliteit. Ook in de personeelsbezetting. Soms heb je meer mensen nodig, soms minder. Om ziekte of drukke periodes op te vangen wil je maximale flexibiliteit in je werknemersbestand. Dat kan door uitzendkrachten in te huren.


CPA Flex doet meer dan uitzenden 
CPA Flex is jouw betrouwbare en betrokken werkgeverspartner. Wij bieden veel meer dan een traditioneel uitzendbureau. Op het moment dat jij behoefte hebt aan het flexibel inzetten van personeel, geven we jou een gedegen en eerlijk advies. Als dat betekent dat uitzenden de oplossing is, dan werven we uitzendkrachten voor je. We regelen het uitzendcontract en de werknemer gaat bij jou aan het werk.


LEES VERDER OVER UITZENDEN

WERVING & SELECTIE

Lukt het maar niet om een openstaande vacature in te vullen? Ontbreekt het je aan tijd voor een goede wervings- en selectiecampagne? 

Laat het over aan CPA Flex. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met het vinden van talenten. We kennen de arbeidsmarkt door en door en maken gebruiken van geavanceerde source- en searchtechnieken. Tijdens het selectieproces gaan we verder dan vragen naar motivatie, ervaring en skills. We vragen dóór. We checken referenties. Zo stellen we jou de beste gegadigde voor. We bereiden de gesprekken die jij met de kandidaten hebt voor en begeleiden de voortgang. 

Gaat een kandidaat naar de eindronde? Dan plannen we een assessment in. We bespreken de rapportage met de kandidaat en in overleg met hem of haar ontvang jij het verslag. Een door CPA Flex bemiddelde kandidaat kan vier uur coaching krijgen van een professionele coach. Dat kan meteen bij aanvang, of na enkele maanden.

Wij willen kandidaten adequaat benaderen. Daarom willen we alles weten over jouw bedrijf, en wie je zoekt. 


Mail ons je vacature en we nemen contact met je op.

SALARIS ADMINISTRATIE VASTE MEDEWERKERS


Naast uitzendkrachten en medewerkers op de payroll, kunnen wij ook de salarisadministratie voor je vaste krachten verzorgen. Alle salarisadministratie onder één dak, dat is wel zo overzichtelijk. 

Wij zorgen voor expertise, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke software, snel te verkrijgen overzichten en persoonlijk advies. We signaleren en melden wijzigingen in cao’s en wetgevingen en voeren deze tijdig door. 

We verzorgen de loonstroken, jaaropgaven en de loonaangifte. Met één druk op de knop ontvangen al je medewerkers hun digitale loonstrook in hun loonstrook-app. Veilig en op tijd. CPA Flex regelt de gehele salarisadministratie voor alle vaste en flexibele medewerkers.

Meer weten over online salarisadministratie? Neem contact op!

 

CONTACT

HR ADVIES VOOR MKB

Heb je behoefte aan een hr-professional van buiten je eigen organisatie? Iemand die je hr-team kan aanvullen, bij ziekte kan inspringen, of die een frisse blik werpt op de personele zaken? Wij hebben de expertise in huis en kunnen je helpen met hr-werkzaamheden. Wat ook kan: wij zoeken de juiste hr-kracht voor je.

 

Meer weten over onze hr-ondersteuning? Neem contact op!

 

CONTACT

COACHING

Loopt het niet lekker op je werk? Kost het je bakken met energie? Geeft het je stress, of slapeloze nachten? Ben je bang op de verkeerde plek te zitten? Wij kijken samen met jou hoe dat komt en hoe je het kunt beïnvloeden. Door coaching helpen we jou om je talenten en kwaliteiten beter in te zetten. 
Ga voor een baan die jou het werkplezier weer teruggeeft. Een baan die je energie gééft. Lekker werken, dat willen we toch allemaal?
 
Sollicitatietraining
Solliciteren kan spannend zijn. Het is tenslotte niet je dagelijks werk. Daarom kun je een sollicitatiegesprek samen met onze coach voorbereiden. Hij neemt het gesprek met je door en oefent met jou middels een rollenspel. Een goede voorbereiding is het halve werk. Je gaat vol zelfvertrouwen het gesprek in.
 

Outplacement coaching
Wil je werkgever afscheid van je nemen? Dat zal een behoorlijke impact op je hebben. Maar wij zijn er om samen met jou naar nieuwe mogelijkheden te kijken. Wat wil je? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Waar word je gelukkig van? Welke branche spreekt je aan en wat voor functies passen bij jou? Samen hervinden we jouw enthousiasme en motivatie. En we helpen je om een keuze te maken die bij jou past. 

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER CPA FLEX:

“Direct antwoord, ideaal”

Tachtig procent van de medewerkers van onze drie vestigingen staat op payroll bij CPA Flex. Voor mij betekent dat: geen kopzorgen over personeelszaken. De arbeidsovereenkomsten worden gemaakt en de salarisadministratie verloopt vlekkeloos. Het allerbelangrijkste vind ik het directe contact. Als ik een vraag heb, pak ik de telefoon en krijg ik direct antwoord. Het correcte antwoord ook nog.

CPA Flex houdt alle wijzigingen in de gaten. Als een contract gaat verlopen bijvoorbeeld. Ze signaleren het en nemen direct actie. Ik hoef zelf nergens aan te denken, ideaal.

Jack Madaghdoghian,
bedrijfsleider MacCarwash Amersfoort
Jack Madaghdoghian,

MEER WETEN OVER CPA FLEX?

Wil je meer informatie, wil je met ons kennismaken
of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een adviesgesprek aan