Werving & selectie

CPA Flex vindt voor jou het beste talent

Heb je een openstaande vacature en lukt het maar niet om het talent te vinden wat je zoekt? Ontbreekt het je aan tijd om een goede werving & selectiecampagne op te zetten? Laat ons het voor je regelen. CPA Flex:

  • Kent de arbeidsmarkt door en door
  • Heeft meer dan 20 jaar ervaring met en inzicht in talent
  • Maakt gebruik van de meest up-to-date source- en searchtechnieken.

Bij de selectie hebben we veel aandacht voor motivatie, persoonlijkheid, competenties, prestaties en opleiding. Uiteraard kunnen in het selectieproces ook referenties worden nagetrokken. We vragen echt dóór, zodat we zeker weten dat we de beste kandidaten aan je voorstellen.

Wij bereiden de gesprekken met de kandidaten en met jou voor en begeleiden de voortgang. 

Assessment en coaching

Wanneer een kandidaat doorgaat naar de eindronde plannen wij het afnemen van een assessment in. De rapportage van het assessment en de mogelijke aandachtspunten bespreken wij met de kandidaat. De rapportage en ons verslag zullen wij, in zorgvuldig overleg met de kandidaat, aan jou doorsturen.

De door CPA bemiddelde kandidaat bieden wij 4 uur coaching door één van onze professionele coaches. De coaching kan worden ingezet aan het begin van zijn nieuwe baan of na enkele maanden, net wat gewenst is. Op deze manier blijven wij betrokken en draagt je nieuwe medewerker sneller bij aan de resultaten en doelstellingen van jouw organisatie. 
 

Onze werkwijze

CPA Flex is duidelijk en eerlijk! We zijn een organisatie met korte lijnen, je hebt altijd contact met iemand die je daadwerkelijk verder kan helpen. En we houden het persoonlijk en direct. 

We leren jou en je bedrijf graag kennen. Tijdens een eerste gesprek bespreken we het profiel van de kandidaat die je zoekt en natuurlijk de arbeidsvoorwaarden. Maar ook willen we alles weten over wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Zo kunnen we kandidaten overtuigend benaderen en al hun vragen goed beantwoorden.  
 

Meer weten? 

Mail ons je vacature of vraag en we nemen persoonlijk contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Je kunt ons ook direct bellen: 0297-303056.