Ik zoek talent

Uitzenden

Als bedrijf moet je flexibel zijn en pieken en dalen kunnen opvangen. Dat vraagt de juiste samenstelling van je personeelsbestand. En dat kan soms een heidens karwei zijn om in te vullen.
Heb je plotseling een zieke werknemer of moet er een tijdelijk projectteam samengesteld worden?
CPA Flex vindt voor jou de tijdelijke krachten die je op uitzendbasis inhuurt. 

  

UitzendenXL

Met UitzendenXL combineert CPA Flex uitzenden en werving & selectie tot één nieuwe dienst.
Heb je een vacature, dan zetten wij deze via onze gebruikelijke source- en searchtechnieken online en stellen wij de meest geschikte kandidaten aan je voor. Denk je in de tussentijd zelf een geschikte kandidaat te hebben, dan loopt jouw kandidaat mee in het werving & selectieproces. En kan hij/zij daarna op flexibele basis voor jou aan de slag. 

Werving & Selectie

Zoek je een vaste medewerker, maar lukt het niet om het juiste talent te vinden? Deze tijdrovende klus neemt CPA Flex graag van je over. Met meer dan 25 jaar ervaring in werving & selectie vinden wij jouw perfecte kandidaat. Daarbij gaan we niet over een nacht ijs: een assessment en coaching hoort standaard bij onze selectieprocedure.

 

 

Payroll

Voor het uitbesteden van je werkgeversrisico’s, loonadministratie en het verkleinen van je financiële risico's  biedt CPA Flex payrolling aan. De medewerkers zijn juridisch in dienst van CPA Flex, maar ze werken bij jou. Wij nemen de HR-diensten over en alles rond (ziekte)verzuim. Voor deze diensten sturen we jou een factuur. Simpel, toch? Lees hier meer over payroll.